GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Bestellen Links Contact Blog

ZwangerVoor zwangerschapsfotografie is de vorm van de buik het mooist tussen de 32 en 38 weken. Voor tweelingzwangerschappen is dit tussen week 27 en 30. Het is leuk om je partner, moeder of vriendin mee te nemen, in elk geval iemand waar je je relaxed bij voelt. Je mag ook je eigen muziek meenemen wanneer je dat leuk vindt.

Een fotosessie kan plaatsvinden in de studio maar ook op een andere, door jullie uitgekozen locatie. Een fotoshoot in de studio duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 59,--. Vooraf overleggen we, onder het genot van een kopje koffie of thee, over het soort foto's dat jullie willen laten maken. Jullie mogen voorbeeldfoto's meenemen of deze van te voren mailen. Foto's zijn zeer persoonlijk en wat de een mooi vindt, vindt de ander absoluut niet mooi.

We beginnen altijd met volledig geklede foto's, jij bepaalt vervolgens in hoeverre je "bloot" wil op de foto. Bij blote buiken foto's is het vaak mooi om een knuffeltje, speelgoed, slofje o.i.d. mee te brengen, dit kan op een leuke manier worden verwerkt in de foto. Het is ook mogelijk om van kleding te wisselen of allerlei accessoires te combineren. Neem in elk geval een lichte en een donkere set kleding mee. Wanneer je samen met je partner of andere kinderen op de foto wil, is het handig om de kleding onderling op elkaar af te stemmen.

De foto’s worden binnen 1 week op een beveiligd gedeelte van de website geplaatst. Je kunt dus zelf bepalen wie je foto’s mag bekijken of bestellen. De foto’s kunnen eveneens aangeleverd worden op dvd of verwerkt in een hoefijzer, een digitaal album of boekje. Tevens kunnen collages worden gemaakt of de foto’s kunnen verwerkt worden in een geboortekaartje.


zwanger
werkwijze