GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Links Contact Blog

werkwijze Luisteren naar jouw wensen en fotograferen met persoonlijke aandacht. Samen met jou bijzondere foto's maken van een gewoon of een speciaal moment. Dat is mijn manier van werken. Als je besluit met mij in zee te gaan, krijg je altijd een schriftelijke overeenkomst waarin de gemaakte afspraken helder op papier zijn gezet en de afzonderlijke kosten gespecificeerd worden. Helder, transparant en geen misverstanden achteraf. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee in een ontspannen sfeer. Bedenk vooraf wat je wilt en verwacht of neem gerust voorbeelden mee, we bespreken de mogelijkheden of ik doe suggesties. Alleen in een relaxte sfeer van wederzijdse sympathie en vertrouwen ontstaan tenslotte de mooiste beelden. Na ongeveer twee weken staan de foto's online en na drie weken is de dvd klaar. De leveringstermijn van albums is in onderling overleg.

De fotografe houdt zich het recht voor om het door haar vervaardigd fotografisch werk voor haar eigen promotie te gebruiken. Dit gebeurt altijd in goed overleg.


werkwijze
werkwijze