GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Bestellen Links Contact Blog

TrouwenEen mooie maar toch ook wel spannende dag waar veel voor geregeld moet worden. Van te voren maken wij een vrijblijvende afspraak om elkaar te leren kennen en om te kijken of het klikt. Alle mogelijkheden en wensen worden uitgebreid doorgenomen.

De trouwreportage is meestal een combinatie van zowel geposeerde als spontane foto's. Op originele wijze worden details en emoties vastgelegd en vormen een herinnering aan de sfeer van dat moment. Jullie kunnen kiezen om de hele dag foto's te laten maken of een dagdeel (thuis bij bruid of bruidegom, park of andere locatie, stadhuis, kerk, receptie of feestavond). Voorkom stress en houd de planning ruim. Bij boeking houd ik de hele dag ter beschikking voor het bruidspaar. Wijzigingen kunnen op die manier tot op het laatste moment worden doorgevoerd.

De keuze om wel of niet een fotoalbum aan te schaffen kan zowel vooraf als achteraf worden gemaakt (je hebt ook de keus om dit zelf te doen). Wanneer ik jullie album opmaak kunnen jullie zelf de foto's uitzoeken waarna het in overleg wordt opgemaakt. Het album wordt professioneel afgedrukt met vlakliggende, verdikte fotobladen en een kaft naar keuze.( www.digiprintproducts.nl of www.profotonet.nl). Het aantal foto's is ongelimiteerd. De foto’s die na selectie goed zijn bevonden, worden door mij gecontroleerd op kwaliteit en bewerkt, tevens maak ik een paar leuke collages. De foto’s worden na ongeveer 2 weken gratis op een beveiligd gedeelte van de website geplaatst . Uiteraard zijn de foto's ook rechtenvrij (m.u.v. publicaties in magazines e.d. of commercieel gebruik) en in hoge resolutie verkrijgbaar op dvd. Tevens kan ik zorgen voor bedankkaarten en kunnen extra collages worden gemaakt. Na de huwelijksdag is het eveneens mogelijk om een after-wedding sessie te boeken.

Een trouwreportage is erg persoonlijk. Er is reeds een reportage mogelijk vanaf € 279,-- (incl. BTW en excl. reiskosten). Voor dit bedrag ben ik 3 uur aanwezig; bijvoorbeeld fotoshoot en het officiële trouwmoment. De prijs wordt mede bepaald door specifieke wensen. Vraag voor uitgebreide reportages een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen eveneens reportages en voorbeelden van afleveringsmaterialen bekeken worden. Bij trouwreportages werk ik altijd met minimaal 2 professionele fototoestellen, diverse lenzen en back-ups (dubbele opslag) zodat het risico op verlies of beschadiging van foto’s vrijwel wordt uitgesloten. Iedere opdracht wordt door mij met enthousiasme en grote zorgvuldigheid voorbereid en uitgevoerd.


trouw
werkwijze