GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Bestellen Links Contact Blog

VolwassenenSpannend? Hoe gaat zo'n fotosessie in z'n werk en wat moet ik aandoen? Je doet het tenslotte niet elke dag. Goed fit en uitgerust zijn voor de sessie is een goede start. Neem wat leuke speeltjes/accessoires en een extra kledingsetje mee. Houd de kleding neutraal en stem kleuren op elkaar af wanneer meerdere personen gelijktijdig worden gefotografeerd. Wanneer je je favoriete outfit aantrekt, komt het vast goed!

Voor kinderfotografie neem ik ruimschoots de tijd (minimaal een uur) en zet ik alles van te voren klaar. Geduld is belangrijk. Het is een uitdaging om een kind zo spontaan en echt mogelijk op de foto te krijgen, het contact tussen de fotograaf en het kind is daarom erg belangrijk. Bovendien moet het kind goed uitgerust zijn. Mocht de sessie die dag niet lukken omdat het kind er absoluut geen zin in heeft, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak. Bij keuze voor een buitenlocatie wordt de fotoreportage kosteloos verzet wanneer het weer het niet toelaat. Voor ongedwongen foto’s of verjaardagspartijtjes kan de sessie uiteraard ook gepland worden in de eigen omgeving van het kind.

Portretfotografie volwassenen is altijd anders en steeds weer verrassend en spannend. Een goed portret laat een element zien van een individueel persoon. Om dit te bereiken probeer ik als fotograaf goede instructies te geven en een goede verstandhouding met het model op te bouwen. Pas als het model zich op zijn/haar gemak voelt en aan de situatie is gewend zullen mooie foto’s ontstaan.

Een fotosessie van een uur kost € 49,-- voor 1 persoon en € 59,-- voor 2-4 personen. Van de gemaakte foto's maak ik een selectie en deze plaats ik binnen twee weken online op de website, beveiligd met een wachtwoord.


kind-volw
werkwijze