GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Bestellen Links Contact Blog

JubileumEen jubileum, afscheid van de zaak of een feestelijk samenzijn als familie is een perfect moment voor een fotoreportage. Dit kan zowel op de feestlocatie als op een andere door jullie gekozen locatie. Jubileumfoto’s kunnen ook bij mij thuis in de tuin en/of in mijn studio worden gemaakt. Bij het maken van een familiefoto is het eveneens mogelijk om van je eigen gezin of kinderen een extra serie foto’s te laten maken.

Bij een 25 of 50-jarig jubileum is het mogelijk een collage te maken van een oude trouwfoto in combinatie met de nieuwe, door jullie uitgekozen foto. Deze collages worden meestal aangeleverd in zwart/wit of sepia. Oude foto’s worden door mij ingescand en omgezet naar een digitaal bestand. Informeer naar de mogelijkheden.

De foto’s kunnen exclusief worden afgedrukt op groot formaat poster, puzzel, canvas, dibond of aluminium. Tevens is er keuze uit diverse, andere cadeauartikelen zoals bijvoorbeeld hoefijzers, mokken, kussenslopen, dvd, album. Kijk hiervoor bij het onderdeel bestellen of neem contact met me op.


jubileum
werkwijze