GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Links Contact Blog

Welkom bij Geriema Photo Design, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Gisèle Swinnen en ik ben al sinds mijn tienerjaren enthousiast bezig met fotografie, eerst analoog en in de donkere kamer, nu digitaal en met bewerking achter de computer.

Als klant wil je uiteraard graag weten wat je van een fotograaf mag verwachten. Ik ben een zeer gedreven, veelzijdig fotografe met jarenlange ervaring op diverse werkterreinen. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van mensen. Je kunt bij mij terecht voor vele soorten van fotografie. Of het nu gaat om een trouwreportage, vrijgezellenfeest, fotosessie, portretfotografie, kinderen, zwangerschap, jubileum, dieren, (sport)evenementen, afscheid van de zaak, architectuur, fotogaleries voor websites, natuur, glamour of naakt, het maakt niet uit. Foto’s kunnen zowel in de studio als buiten worden gemaakt.
De kracht van mijn werk is het geduld en de rust die ik uitstraal tijdens de opnamen. Bij reportages blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond zonder de belangrijke momenten te missen. Soms zijn geposeerde foto’s noodzakelijk maar ik probeer mensen zoveel mogelijk spontaan te fotograferen. Ieder mens is tenslotte anders en uniek. Om dit vast te leggen op een foto is voor mij steeds weer een uitdaging.

Ik werk met professionele Nikon apparatuur, verschillende objectieven en flitsers en back-up apparatuur.
In de studio maak ik gebruik van lichte en/of donkere achtergronddoek in combinatie met belichtingsapparatuur.

Rondom de studio is veel groen, een vijverpartij en een bos; tevens is het Bergumermeer vlakbij.
Je kunt echter ook zelf de fotolocatie kiezen en dan kom ik naar je toe (handig bij kinderfeestjes).

Alle foto's maak ik in een zeer hoge kwaliteit waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor het afdrukken in bijna elk formaat. Digitale nabewerkingen, zoals composities met tekst en bijzondere effecten, zijn uiteraard mogelijk. Foto’s worden aangeleverd via de website, op papier, canvas, (digitaal) album of op dvd. Foto’s kunnen eveneens verwerkt worden in hoefijzers, op wijnflessen etc.
Heb je nog vragen of wil je een fotoreportage laten maken en ben je na het zien van mijn portfolio enthousiast geworden, neem dan contact met mij op! Ik neem graag je wensen en de verschillende mogelijkheden die er zijn met je door in een persoonlijk gesprek.


info