GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Links Contact Blog

Spetterende sessie met Elton
Gepubliceerd op 11-01-2017.

Geweldig leuke fotosessie met Elton, een echter waterrat. We hadden beiden dikke pret en niets was te gek om te doen. Het resultaat mocht er wezen. Een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken.


    

    

    

Fryske reklamepriis 2015
Gepubliceerd op 23-05-2015.

Donderdag 21 mei werd de winnaar van de de Fryske Reklamepriis 2015 bekendgemaakt in het tv-programma Bynt in het gebouw van Omrop Fryslân. De drie genomineerden waren aanwezig: Carglass, Pake Oeds Moster en Sijperda verhuur. De spanning steeg tijdens de stemming en uiteindelijk sleepte Sijperda verhuur de felbegeerde prijs, die uitgereikt werd door prominent Sjoerd Galema, in de wacht. Na het interview met presentator Roelof Lousma ging het gezellige feest nog een tijdje door in “It Bynt Kafee”.
Meer info over de wedstrijd: http://www.itnijs.nl/2015/05/sijperda-verhuur-wint-fryske-reklamepriis/
Wil je de uitzending bekijken: http://www.omropfryslan.nl/utstjoering/bynt-fan-21-maaie-2015-1720    

    

    

Himba
Gepubliceerd op 04-01-2015.

De Himba leven in een droog en onherbergzaam gebied, het Kaokoveld, in Namibië. Meisjes dragen hun haar in twee vlechten over hun voorhoofd. Getrouwde vrouwen dragen een kleine kroon van geitenvel op hun hoofd. Himba-vrouwen smeren zich in met een mengsel van geitenvet, kruiden en oker. Door de oker krijgen de vrouwen de typische rode kleur. Het mengsel beschermt hen tegen de zon. De Himba's zijn een nomadisch volk en ze leven voornamelijk op traditionele wijze.


    

    

    

Newborn Mischa in de hoofdrol
Gepubliceerd op 15-03-2014.

Zaterdag mocht ik foto’s maken van baby Mischa. We wilden een zo natuurlijk mogelijke serie foto’s maken over het verloop van een dag uit haar nog maar korte leventje. Nadat Mischa wakker was geworden werd ze lekker in de Tummy Tub gestopt, heerlijk vond ze dat. Van al dat baden krijg je wel honger en gelukkig is mama dichtbij om in alle noden te voorzien. We maken een heleboel bijzondere foto’s, dan wordt kleine Mischa moe en doet de oogjes toe. Tijd om nog wat foto’s te maken van een mooi, slapend prinsesje.


    

    

    

Zwangerschapsfoto's
Gepubliceerd op 30-01-2014.

Dinsdagavond een gezellige zwangerschapsfotosessie gedaan. We hebben er ruimschoots de tijd voor genomen en gebruik gemaakt van zowel de lichte als donkere achtergronden en diverse lichtopstellingen. Een geslaagde avond met een mooi resultaat.


    

    

    

Fotosessie met Bauke & Angree en Marco & Dagmar
Gepubliceerd op 11-11-2013.

Vrijdagavond een leuke fotosessie met Bauke, Angree, Marco en Dagmar. Het was eerst even wennen om in een studio te staan maar al snel werd de sfeer ontspannen en vrolijk. We konden een serie leuke foto's maken en de avond was zo maar voorbij.


    

    

    

Boudoirfotografie met Trista
Gepubliceerd op 06-10-2013.

Afgelopen weekend een leuke boudoirreportage gemaakt van Trista in een bruidssuite van een hotel. Boudoirfotografie is overgewaaid uit Amerika en is sexy en uitdagend. Stijlvolle lingerie gecombineerd met sensuele poses, soms een tikkeltje gewaagd, geven uiteindelijk glamour foto’s. Het was een gezellige middag, ontspannen sfeer en een leuke setting.


    

    

    

Trouwreportage van Ynskje en Bauke
Gepubliceerd op 20-09-2013.

Donderdagmorgen, buiten hoor ik de regen. Bij aankomst bij het bruidspaar is het gelukkig weer droog en we treffen prachtig weer om foto's te maken in Veenkloosterbos. 's Middags de huwelijksvoltrekking te Buitenpost. Na afloop maken we gezellig nog een heleboel familiefoto's en daarna is het tijd voor het feest.


    

    

    

Fotosessie met Geertje
Gepubliceerd op 11-09-2013.

Maandag een hele leuke fotosessie gedaan met Geertje. Enkele jaren geleden heb ik hun trouwreportage gemaakt en nu stond ze voor de lens voor een fotoshoot. Het werd een leuke middag, veel lol en een prachtig resultaat.


    

    

    

Administrator

[pas aan naar paginanaam]