GERIEMA PHOTO DESIGN

Home Portfolio Informatie Werkwijze Bestellen Links Contact Blog

BabyJe baby verandert heel erg snel in het eerste levensjaar. Neem daarom een foto-abonnement voor 3 sessies: de newbornreportage bij je thuis, 6 maanden en een jaar (thuis of studio). Baby's fotografeer ik het liefst naturel. Dit, in combinatie met zwart-wit of sepia, geeft een heel bijzonder resultaat.

Voor een newborn-sessie neem ik uitgebreid de tijd. Slapend laten de kleintjes zich makkelijk fotograferen (periode 0-2 weken) en krijg je mooie, pure beelden van je baby. Deze fase gaat heel snel voorbij, na 3 weken is een baby al een stuk alerter en krijg je "andere" foto's. Newborn foto's worden bij je thuis gemaakt, er moet wel voldoende daglicht aanwezig zijn in de ruimte. Een newborn fotosessie kost € 95,-- (ongeveer 2 à 3 uur).

Voor het maken van geboortekaartjes is het belangrijk dat de foto’s zo kort mogelijk na de geboorte worden gemaakt. De foto’s worden, beveiligd met een wachtwoord, binnen 24 uur online gezet. Op deze manier kunnen jullie zelf de mooiste foto uitzoeken voor jullie kaartje.

Omstreeks een half jaar vindt je baby het leuk om op zijn buik te liggen en zijn hoofd omhoog te houden. Dit is een geschikte periode om een nieuwe serie foto’s van je kind te laten maken. Dit kan zowel thuis in de eigen omgeving als in de studio.

Na een jaar is er al heel veel veranderd voor je baby, hij gaat zitten of kruipen en probeert zijn omgeving te ontdekken. Een leuk moment om vast te leggen. Momenten die snel voorbij gaan en die je later niet kunt overdoen.

Een foto-abonnement voor 3 sessies: geboorte – half jaar – een jaar, heb je al voor € 250,--. De foto’s kunnen besteld worden via de website of aangeleverd worden op dvd.


baby
werkwijze